Sean Poluk – C’est La Vie

C’est La Vie is het vierde album van Sean Poluk met 10 originele akoestische slide-gitaartracks. Opgenomen en geproduceerd door Sean zelf. Dit album weerspiegelt zijn eigen ware zelf en visie. Afkomstig uit Sudbury, Ontario, is Seans stijl geïnspireerd door de akoestische blues uit de heuvels van de Mississippi en de delta met een vleugje tranceblues. Alle tien nummers staan ​​op zichzelf, ze vertellen een verhaal over het leven en emoties.

Sean Poluk is niet je typische doorsnee singer-songwriter. Zijn razend opwindende interpretatie van de blues combineert traditionele artiesten met moderne parvenu’s om iets nieuws en bijzonders te creëren. Terwijl hij in de eerste plaats trouw blijft aan het genre, voegt de soloartiest zijn eigen stijl zo feilloos toe dat lijnen vervagen en categorieën onbelangrijk lijken.

C’est La Vie volgt op Seans drie vorige albums; Never, No More Hate en Never Going To Lose, de laatste twee staan ​​op nummer 1 in de Roots Music Report Acoustic Blues Chart.

Release: 14 oktober 2023

Tracks:
01 C’est La Vie
02 Blue Collar Man
03 Could’ve Had A Rich Man
04 Hitting The Road
05 Son Of No Man
06 Leg Man
07 Devil’s Breath
08 I Know Now
09 Searching
10 The End (instrumental)

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE