Any Given Sin – War Within

Any Given Sin’s debuutalbum War Within is nu uit via Mascot Records!

Innerlijke strijd zet aan tot uiterlijke expressie. Any Given Sin transformeert conflict in bijtende en pakkende hardrock. Het kwartet uit Maryland – Victor Ritchie [zang], Mike Conner [gitaar], Rich Stevenson [bas] en Mike Showalter [drums] – omhult deze ongebreidelde emoties in volksliederen van arenaformaat met gedurfde hooks en knallende riffs.

Cold Bones vertegenwoordigt de emotionele top van de plaat en leunt op zachte piano. Deze ijzige tonen onderstrepen een kwetsbare maar vitale vocale uitvoering net voordat de vervorming onder het refrein terugkomt. Als militaire dierenarts die vaak geconfronteerd werd met het vreselijke nieuws van de permanente littekens van de plicht, groef Richie diep in zichzelf voor de teksten. “Ik heb het zelf op de piano geschreven”, herinnert hij zich. “Ik heb zeven jaar in het leger gezeten en veel vrienden hebben zelfmoord gepleegd. We hebben te veel van onze vrienden verloren in Irak en Afghanistan. Dit lied gaat over die mensen, maar het kan voor iedereen zijn die een vriend heeft verloren.” onder vergelijkbare omstandigheden.”

Met bijna 20 miljoen streams tot nu toe, zoemend op de Amerikaanse radio en het opbouwen van een vrome schare fans, perfectioneerde de groep deze pummelende en krachtige stijl op hun aanstaande Mascot Records-debuut.

https://www.youtube.com/watch?v=iECwRTS2BLITracklist:
01 War Within 03:33
02 Calm Before The Storm 03:47
03 Another Life 03:39
04 Cold Bones 03:43
05 Follow You 03:23
06 Insidious 03:34
07 Ball And Chain 03:24
08 The Way I Say Goodbye 03:31
09 House On Fire 03:26
10 Dynamite 03:49
11 Still Sinking 03:35

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE