Tommy Lee Cook – Tommy Lee’s jonesin’

Tommy Lee Cook zit vol verrassingen. Muzikant, auteur, studeert geschiedenis, fokt muilezels. Hij is een nuchtere jongen die het opneemt tegen het woord nerds in New York City, een muilezelliefhebbende man die romans en liedjes pent, een liefhebber van soulfood. Als Tommy Lee Cook niet bestond, zou een gelukkige schrijver zo’n droom hebben bedacht,
gecompliceerd en met een innemend karakter. Maar hij bestaat, tot grote vreugde van muziekliefhebbers en kameraadschapzoekers in Cook’s Buckingham Blues Bar, waar hij is te vinden wanneer hij niet deelneemt aan internationale kruiswoordraadseltoernooien of opnames.

Een opwindende nieuwe verzameling nummers geproduceerd door Tommy Lee Cook – Tommy Lee’s Jonesin’ is zijn nieuwste release met 12 nummers en bijna een uur aan verse muziek die is opgenomen in Downtown Buckingham Studios in Ft Myers, FL.

BLUESSHOWS BIJ RADIO DUIVENSTRAAT
VRIJDAGAVOND: GARY GRAINGER – THE BLUESSHOW van 20:00 tot 23:00
ZONDAGAVOND: PATRICK ROOS – DUTCH BLUES RADIO van 22:00 tot 24:00

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE