Bobby Rush – All My Love

Op 18 augustus keert tweevoudig GRAMMY®-winnaar, Blues Hall of Famer, en 16-voudig Blues Music Awards-winnaar Bobby Rush terug met zijn 29e studioalbum
All My Love For You, via Deep Rush Records / Thirty Tigers. Doordrenkt met zijn kenmerkende blues, southern soul en funkblues, combineert Rush levendige verhalen over zijn leven met komische metaforen over liefde en relaties.

Met de tien nummers van het album laat Rush de breedte van zijn songwriting-capaciteiten zien en verkondigt “I’ve Got The Shackles Off My Feet, Chains Off My Mind” op de albumopener “I’m Free” en “I’m The One”, waar Rush zijn legendarische leven beschrijft, inclusief het leren van de blues van B.B. King en Muddy Waters na aankomst in Chicago in 1952, en uiteindelijk diegene te zijn “Who Put The Funk in The Blues.” Op nummers als “You Gonna Need a Man Like Me” en “One Monkey Can Stop a Show” verdiept hij zich in de nuance van liefde en relaties.

De nieuwe muziek volgt op zijn Chicken Heads 50th Anniversary EP met Buddy Guy, Gov’t Mule en Christone “Kingfish” Ingram, zijn GRAMMY®-winnende album Rawer Than Raw uit 2020, en zijn veelgeprezen autobiografie I Ain’t Studdin’ Ya: My American Blues Story. In 2021 werd Rush geprofileerd door een door de New York Times geproduceerde carrière-overspannende speelfilm na zijn tweede GRAMMY®-overwinning en de uitgave van zijn boek.

BLUESSHOWS BIJ RADIO DUIVENSTRAAT
VRIJDAGAVOND: GARY GRAINGER – THE BLUESSHOW van 20:00 tot 23:00
ZONDAGAVOND: PATRICK ROOS – DUTCH BLUES RADIO van 22:00 tot 24:00

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE