Mizz Lowe – Classy Woman

Wie is Mizz Lowe? Wie is dit nieuwe gezicht dat vandaag op de muziek van morgen zingt? Ze is internationaal bekend. Zij heeft haar bekendheid krijgen als een van de achtergronden dansers voor de legendarische 2x Grammy Blues Artist-winnaar Bobby Rush als de ‘Young Hen’. Mizz Lowe toerde de wereld rond als achtergronddanseres en als een openingsact voor Mr. Rush. Omdat Mizz Lowe geen onbekende is op het podium, omvat haar tours ook de Lowe Down Rush Tour met Mr. Bobby Rush.

Ze is Mizz Lowe Records Recording Artist. Ze is 163cm, sexy, onconventioneel, zwoel en verleidelijk met een debuut-cd die de rest zal verklaren. De
debuut-cd is getiteld “Classy Woman” met 10 originele nummers, mede geschreven en geproduceerd met de 2x Gram my Winner Blues-artiest ‘Bobby Rush’. Het duo blijft op onconventionele manieren presteren.

Net zoals zeemeerminnen zeelui naar de rotsen riep, zo zullen luisteraars de Silky, Golden Rhapsody Voice van Mizz Lowe omarmen, terwijl ze verleidelijk flirt met elk muziekgenre, met elke noot, riff en run op haar debuut-cd “Classy Woman”.

Dus is ze Blues, R&B, Southern Soul, Pop-R&B, AC, Hip-Hop, Country of Country Blues?

Ja, dat is het allemaal!!!!!!!!!!!!!!

BLUESSHOWS BIJ RADIO DUIVENSTRAAT
VRIJDAGAVOND: GARY GRAINGER – THE BLUESSHOW van 20:00 tot 23:00
ZONDAGAVOND: PATRICK ROOS – DUTCH BLUES RADIO van 22:00 tot 24:00

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE