Big Daddy Wilson & Goosebumps Bros. – Plan B

PLAN B volgens Big Daddy:
“Ik dacht dat het cool zou zijn om een ​​album te hebben getiteld Plan B vanwege mijn naam en ook vanwege de dubbele betekenis: als je zaken doet, heb jij altijd een plan B nodig! De meeste nummers op dit album zijn geschreven tijdens de Covid19-lockdowntijd en daarom er voor de eerste keer dat we erover nadachten om het album uit te brengen op alleen digitale platforms. Het plan was om het met mijn band te doen, The Goosebumps Bros., en dit zou hebben plaatsgevonden als markering van het als het eerste gezamenlijke productiealbum ooit van mij. Toen veranderden de zaken weer vanwege de omstandigheden van het leven en zaken en we besloten het album ook uit te brengen als cd en op vinyl: hoe treffend de titel Plan B!

Weet je, soms is Plan B zelfs beter dan het eerste plan en dat is zeker het geval met dit album. De nummers voor dit album zijn geschreven en gecomponeerd door mijzelf en The Goosebumps Bros.: soulliedjes, blues, roots en levensliedjes, liedjes die je geloof zullen versterken. Ons doel is om jullie te laten lachen: we hopen dat jullie met veel plezier naar ons Plan B zult luisteren! Ik ben heel blij met dit Plan B!” – ‘Big Daddy’ Wilson Blount

Tracklist:
1 Rise and Shine
2 Faith
3 Great Day In The Morning
4 Sometimes I Cry
5 All On Me
6 Dance Little Momma
7 Marry Me
8 Relax and Let Go
9 I Need You

BLUESSHOWS BIJ RADIO DUIVENSTRAAT
VRIJDAGAVOND: GARY GRAINGER – THE BLUESSHOW van 20:00 tot 23:00
ZONDAGAVOND: PATRICK ROOS – DUTCH BLUES RADIO van 22:00 tot 24:00

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE