Chad Rupp & The Sugar Roots – The Devil Won’t Get You

Na het doorbraakdebuutalbum ‘Savage’s Life’ van vorig jaar komt met ‘Te Devil Won’t Get You’, een nieuwe verzameling van 11 briljant originele nummers van Chad Rupp en de Sugar Roots.

De groep uit Portland, Oregon bevat enkele aansprekende figuren uit de formidabele bluesscene in Oregon op dit album, waaronder BMA-winnaar Jimi Bott op drums en Peter Dammann (Paul Delay) op gitaar. Op mondharmonica en zang op ‘Blues Men In Black’, een waarschuwend verhaal, wordt Johnny Wheels bijgestaan, wiens recente debuutalbum op de hitlijst van Living Blues stond en lovende kritieken kreeg van over de hele wereld. Een andere opmerkelijke gast is de trouwe Portland veteraan Lloyd Jones van oa de BB King Tour en Delbert McClinton’s Sandy Beaches-cruises.

Het album is een eerbetoon aan de diepe traditie van de Portland-blues met het nummer ‘At Te Candlelight Room’, een eerbetoon aan een historische locatie in de herfst van Portland en de mensen die het legendarisch hebben gemaakt. Chad Rupp neemt ook zijn pet af voor de internationale bluesgemeenschap met ‘The Blues Won’t Get You’, geïnspireerd op zijn International Blues Challenge-avontuur uit 2023, waarin hij degenen eert die hij onderweg ontmoette.

Met ‘The Devil Won’t Get You’ laten Chad Rupp en de Sugar Roots zien dat ze niet alleen over genialiteit maar ook over een blijvende kracht beschikken, wat garandeert dat ze de komende jaren sterk aanwezig zullen zijn.

BLUESSHOWS BIJ RADIO DUIVENSTRAAT:
VRIJDAGAVOND: GARY GRAINGER – THE BLUESSHOW van 20:00 tot 23:00
ZONDAGAVOND: PATRICK ROOS – DUTCH BLUES RADIO van 22:00 tot 24:00

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE