John Mayall’s Bluesbreakers – Live in 1967 Volume 3

Forty Below Records is verheugd het derde en laatste deel van John Mayall’s Bluesbreakers “Live ln 1967” aan te kondigen, met Peter Green, John McVie en Mick Fleetwood vlak voordat ze Fleetwood Mac oprichtten. Met dank aan toegewijde fan Tom Huissen die zijn single-channel reel bandrecorder meenam in verschillende Londense clubs in 1967, werden deze historische optredens voor altijd vastgelegd. John was al bijna vijftig jaar onwetend en kocht onlangs deze banden en begon ze te restaureren met de technische hulp van Eric Corne van Forty Below Records. Corne voegt eraan toe: ‘Hoewel de bronopname erg ruw was en het eindresultaat zeker geen hi-fidelity is, slaagt het er wel in om ons te laten horen hoe spectaculair deze uitvoeringen zijn.’ Het is werkelijk een opwindende blik in de muziekgeschiedenis.

Release: 8 september 2023
Label: Forty Below Records

Track Listing:
1 Brand New Start (Manor House) 4:I5
2 Tears In My Eyes (Manor House) 6:59
3 Stand Back Baby (Bromley) 2:4O
4 Greeny (Ram Jam) 7:33
5 Talk To Your Daughter (Klooks Kleek) 2:59
6 Your Funeral And My Trial (Manor House) 4:06
7 Thw Stumble (Manor House) 4:54
8 Double Trouble (Bromley) 6:51

BLUESSHOWS BIJ RADIO DUIVENSTRAAT:
VRIJDAGAVOND: GARY GRAINGER – THE BLUESSHOW van 20:00 tot 23:00
ZONDAGAVOND: PATRICK ROOS – DUTCH BLUES RADIO van 22:00 tot 24:00

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE