The Groove Krew featuring Jonathon Boogie Long – Blues From The Bayou

The Groove Krewe:
Is een groep muzikanten uit Zuid-Louisiana onder leiding van schrijver/producenten Rex Pearce, Nelson Blanchard en Dale Murray. Hun liedjes zijn in films verschenen, op de nationale televisie en op de radio. Ze hebben een groep uitstekende studiospelers om hen heen verzameld om hun muzikale bijdragen aan te vullen op hun nieuwe album. In New Orleans staan ​​de Mardis Gras-clubs bekend als Krewes.

Daarom kozen ze ervoor om de groep The Groove Krewe te noemen. Hun laatste plaat, The Groove Krewe met Nick Daniels lll werd zowel nationaal als internationaal. gedraaid. Dit nieuwe album is meer blues georiënteerd en bevat radio vriendelijke deuntjes die zeker in de smaak zullen vallen.

Jonathon Boogie Long:
Jonathon “Boogie” Long is de toegevoegde artiest. Hij komt uit Zuid-Louisiana en speelt op muziekfestivallocaties over de hele wereld. Jonathan was de 2011
Guitar Center Winnaar “King of the Blues” voor de beste niet label gebonden bluesgitarist in Amerika. Zijn adembenemende gitaarsolo’s en dynamische stem hebben hem favoriet gemaakt bij fans. Hij heeft het podium gedeeld met B.B. King, Joe Bonamassa, Gov’t Mule, Gregg Allman, ZZTop, Robert Cray, The Meters en Kenny
Wayne Shepherd. Jonathon Boogie Long is lid van Louisiana Music Hall of Fame en kreeg dit jaar een staande ovatie op het New Orleans Jazz- en Heritage Festival.

De gezamenlijke inspanning levert vijf nummers tellende EP met frisse songs op.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE