Lady Psychiatrist’s Booth – Four Research Porpoises Only

Vier vrouwelijke patiënten worden in de jaren vijftig opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis nadat hun echtgenoten hen om verschillende redenen hebben verlaten in het kader van een onderzoek “alleen voor onderzoeksdoeleinden”, om te ontdekken “waarom hij weg is”. Garf Lunkel MD is hier om hun aandoeningen officieel te diagnosticeren en te behandelen.

Door middel van liedjes legt elke patiënt zijn verhaal uit aan de dokter. Na verloop van tijd maken ze een hele reis, van verrassende ontdekkingen, tot dolfijnachtigen en onnodige medicijnen.

Het is duidelijk dat ze iets verkeerds hebben gedaan, waardoor hun echtgenoten hen in de steek hebben gelaten. Maar is dat zo? Luister maar eens en beslis zelf: “Four Research Porpoises Only”, in dit unieke americana-conceptalbum van Lady Psychiatrist’s Booth, met Heather Rachel Hardasstein (Ashley E. Norton, zang, akoestische gitaar), Linda Michelle Loveless (Amanda Albini, drums, zang), Katrina Rosina Killinger (Marcia Claire, bas, zang) en Penelope Vanuddler (That Girl, viool, mandoline, zang) met speciale gast Joelle (Laura Hall, accordeon, piano) en producer aan de Americana University, Johnny Garcia.

Release: 29 september 2023

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE