André Bisson- Latchford

Als ik één woord zou moeten gebruiken om het thema van dit album te beschrijven, dan is het wel ‘perspectief’. Perspectief, samen met observatie en empathie kunnen de realiteit creëren waarin we verkiezen te leven en misschien niet in staat zijn om alle dingen in ons leven onder controle te houden, maar wij wel bepalen hoe we erop reageren. Dit kan het verschil maken. De vooruitzichten verschillen drastisch wanneer de situatie wordt benaderd vanuit een andere hoek. Om William Shakespeare te citeren: “Ik huilde toen ik geen schoenen had, maar ik stopte met huilen toen ik een man zag zonder benen”

Een kleine greep uit wat je kunt verwachten van de stijlen van André Bisson:
Een soul-geïnspireerde ballad met invloeden uit de zuidelijke gospelmuziek, een vrolijk soulnummer dat de kracht van een bluesblazerssectie combineert met een strijkersensemble om een ​​geluid te creëren dat doet denken aan de jaren zestig van Motown, Een keihard bluesnummer met krachtige blazerslijnen en agressieve gitaarriffs en een vrolijk funknummer met Pat Carey (Downchild Bluesband) op baritonsaxofoon, kortom genieten met een grote G.

BLUESSHOWS BIJ RADIO DUIVENSTRAAT:
MAANDAGAVOND: NOTHING BUT THE BLUES – NON-STOP van 20:00 – 22:00
DINSDAGMORGEN: NOTHING BUT THE BLUES – NON-STOP van 03:00 – 05:00
VRIJDAGAVOND: GARY GRAINGER – THE BLUESSHOW van 20:00 tot 23:00
ZONDAGAVOND: PATRICK ROOS – DUTCH BLUES RADIO van 22:00 tot 24:00

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE