Chickenforce – 2

Chickenforce is een project van Gooitzen Greidanus, Rik Meijer en Nico Outhuijse uit Friesland. Laatstgenoemde muzikant is o.a. bekend van De Kast. Vorig jaar bracht Rik Meijer, die eerder o.a. werkte met Erwin Java, Huub van der Lubbe, Bert Heerink e.v.a., een album uit met “een goed gevulde topbezetting”, aldus Lust For Life.

Ook op dit album treffen we veel gasten aan. Veel door de wol geverfde muzikanten zoals Cindy Oudshoorn (o.a. Kayak) Monique Bakker (o.a. Candy Dulfer) Fokke de Jong (o.a. Normaal, KOTW), Jack Bottleneck e.a. werkten mee aan dit project. Het album biedt de luisteraar vooral blues/bluesrock, soul/funk en country en lijkt met duidelijk plezier te zijn gemaakt.

E.e.a. werd opgenomen en gemixt in studio Greenroom van Nico Outhuijse. Deze tweede langspeler is een 10″ dubbelelpee geworden met 12 nummers die op geheel eigen wijze zijn bewerkt van het origineel.

Release: 3 november 2023

Lees meer over dit project op chickenforceproject.com

BLUESSHOWS BIJ RADIO DUIVENSTRAAT:
MAANDAG T/M VRIJDAG BLUES & JAZZ van 00:00 TOT 06:00
MAANDAG, WOENSDAG, DONDERDAG: VAN ECK DRAAIT BLUES – NON-STOP van 20:00 – 21:00
VRIJDAGAVOND: GARY GRAINGER – THE BLUESSHOW van 20:00 tot 23:00
ZONDAGAVOND: PATRICK ROOS – DUTCH BLUES RADIO van 22:00 tot 24:00

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE