Until The Sun – Enchantment

Until The Sun zijn Brandon Teskey: gitaar, Alyssa Swartz: zang, David Raymer: bas, Michael Young: toetsen en Chris Tex: drums. Ze kwamen bij elkaar in 2017 en hebben hun stempel gedrukt op de Arizona-blues en rockgemeenschap met energieke liveshows en solide opnames. Hun muziek bevat en combineert vaak elementen van blues, alternatieve rock, Pink-Floyd-achtige psychedelia en Jazz.

“Als je op zoek bent naar bluesrock die altijd aan de blues herinnert, maar neigt naar het rockachtig uiteinde van het spectrum, dan is deze set iets voor jou. Dit is een band met diepgang in de roots, die niet bang zijn om psychedelisch te worden! Zangeres Alyssa Swartz en gitarist Brandon Teskey hebben een album gemaakt met een persoonlijk geluid, soms nogal sfeervolle retro en op andere momenten benadert het de alt blues (probeer ‘Your Well’, en nee, dat is geen spelfout). Er is genoeg energie op dit album, veel genegenheid en toewijding.” – BLUES IN THE SOUTH

BLUESSHOWS BIJ RADIO DUIVENSTRAAT:
MAANDAG T/M VRIJDAG BLUES & JAZZ van 00:00 TOT 06:00
MAANDAG, WOENSDAG, DONDERDAG: VAN ECK DRAAIT BLUES – NON-STOP van 20:00 – 21:00
VRIJDAGAVOND: GARY GRAINGER – THE BLUESSHOW van 20:00 tot 23:00
ZONDAGAVOND: PATRICK ROOS – DUTCH BLUES RADIO van 22:00 tot 24:00

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE