Harry Hendriks – Zondagskind 2023

Harry Hendriks speelt al sinds jaar en dag op de Nederlandse podia, ruim 20 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers en verder in tal van bands waaronder Tip Jar. Hij presenteerde in 2019 zijn Engelstalig debuut-album “About Time” en schreef tegelijkertijd ook een reeks Nederlandstalige songs onder de EP “Alle Tijd”.

Dit voorjaar 2023 voltooide hij zijn nieuwe Nederlandstalige album “Zondagskind” op CD en vinyl. De stijl van het album is niet te vangen onder een noemer maar laat hier en daar jazz doorklinken in doortimmerde songs met gitaar als basis. De liedteksten zijn beeldend en persoonlijk waarmee veel luisteraars goed kunnen relateren.

Met vaste side-kick (bassist) Eric Coenen komen de liedjes intiem voor het voetlicht, persoonlijke verhalen en een eigen kijk op de maatschappij zorgen voor voldoende gespreksstof.  

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE