Brad “Guitar” Wilson – Buckle Up!

Elk project van een artiest met ‘Guitar’ in de naam wekt de verwachting van vurig
fretwerk, laaiende licks en een veel wervelende snaren. Buckle Up! (Riemen vast!) van Brad “Guitar” Wilson wil precies dat en meer doen. Samenwerken met een Grammy-winnende producer en ingenieur Francis Buckley, voor zijn zevende album reisde de westkustzanger/songwriter en gitarist naar Nederland om op te nemen in de Wisseloord Studios en keerde daarna terug naar Californië voor een nieuwe sessie aan het Musicians Institute in Hollywood maakt een album met negen originele nummers, vier covers en een speciaal nummer van producer Francis Buckley.

Het intro, “Lucille”, bevat Brads kenmerkende verschroeiende gitaarlicks en de
ongelooflijke pianotalenten van Chris Rhyne. Het is gegarandeerd een stamper die om meer smeekt. En ‘Lucille’ is slechts het topje van de ijsberg. Buckle Up! is boordevol anthemische meezingers, hartverscheurende ballads en grooves, allemaal meesterlijk gemaakt door Brad en zijn geweldige band. Ze stortten hun hart en ziel uit in elke noot, en dat blijkt.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE