Jay Gordon & Blues Venom – Live at Woodystock Blues Festival

Release datum: 7 juni 2024

“Jay Gordon speelt niet alleen gitaar. In zijn handen en vingers wordt de gitaar soms een wapen, schietend als een automatisch geweer, andere keren brandend als een vlammenwerper in de nacht. Vergis je niet Jay Gordon’s talent brengt een gitaar tot leven!”. – Rock Doctor – John Kereiff

“Muzikale pioniers brachten hun respectievelijke genres buiten hun comfortzone en revolutionaire nieuwe muzikale rijkdommen helemaal naar binnen en Jay Gordon doet precies dat”. – Bluesrockers.ws – Tom Branson

Afgeleid van een live optreden op het Woodystock Blues Festival in Laughlin Nevada, onder de zon in de verzengende hitte. Waarschijnlijk een van de beste weergaven van puur rauw emotionele energie. Dit is een glorieus live-album, de band staat in vuur en vlam, vanuit de diepten van de hel en daarbuiten. Deze opname wordt ten zeerste aanbevolen voor alle bluerockfans. Jay Gordon and Blues Venom raken je, deze voorstelling is live art met een hoofdletter A.

Track List:
1 Hoochie Coochie Man 6:58
2 Crossroads 5:04
3 I Drink Alone 7:52
4 Slow Burn Biker Mama 8:35
5 Fire and Brimstone Boogie 8:27
6 Good Morning Little School Girl 4:32
7 Green River / Suzie Q 8:15
8 Train Train 4:19
9 Stranger Blues 5:03

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE