Medd & Shaw – After All That We’ve Been Through

MEDD & SHAW is een groep die oorspronkelijk uit de South Okanagan Valley in British Columbia, Canada komt. De groep werd aanvankelijk gevormd door Dorian Medd en Robert Shaw en was in het begin gewoon een folkduo. Dorian en Robert schrijven allebei liedjes en zingen en dragen ondersteunende partijen bij voor elkaars liedjes.

Na een paar jaar als duo op lokale podia te hebben gespeeld, voegden ze extra leden aan de groep toe. De eerste opnamesessies werden gehouden in een studio in Okanagan en er werd een 45-toeren vinylplaat-single uitgebracht. Deze persing circuleerde in heel West-Canada en bereikte nummer 3 op de afspeellijsten van verschillende radiostations.

Beïnvloed door CSN, Neil Young, America, The Eagles en James Taylor, evolueerde, vorderde en ontwikkelde de muziek van MEDD & SHAW zich tot een rijk en gepolijst geluid op de volgende drie vinyl 45’s en één LP. Releases werden gevolgd door optredens bij concerten, lounges, koffiehuizen en cruiseschepen.

Snel vooruit 40+ jaar, Medd is nu in Chicago en Shaw blijft in Canada, maar ze zijn terug en beter dan ooit. Met een gloednieuwe cd-release met 14 nummers genaamd AFTER ALL THAT WE BEEN THROUGH, gevuld met gedenkwaardige melodieën, intrigerende teksten en fenomenaal ongelooflijke muzikaliteit. MEDD & SHAW bewijzen dat ze nog wat premium brandstof in de tank hebben.

Genres: Country, Folk – Americana
Label: Riser Records

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE